Menu Sluiten

Duikopleidingen

Al onze opleidingen worden verzorgd onder de vlag van PADI en zijn wereldwijd erkend. PADI is van Amerikaanse origine en is door zijn professionele aanpak uitgegroeid tot ’s werelds grootste sportduikorganisatie met afdelingen over de hele wereld. Jaarlijks worden wereldwijd meer dan 1 miljoen PADI duikers gebrevetteerd. PADI opleidingen worden uitsluitend gegeven door professioneel opgeleide instructeurs, die veel aandacht schenken aan de individuele begeleiding van cursisten. Hierdoor is het mogelijk dat je in een relatief korte tijd (ca. 4 weken) kan worden opgeleid tot een volwaardig gebrevetteerd sportduiker.
Wij streven er naar dat iedereen moet kunnen leren duiken zonder direct onnodige kosten te hoeven maken. Bij de Open Water Diver duikopleiding van Quality-Divers hanteren we een all-in-prijs. De duikmaterialen worden tijdens de opleiding door onze vereniging ter beschikking gesteld. Aansluitend kun je als lid tegen een gunstig tarief materialen huren om de duik- en snorkelvaardigheidstrainingen op donderdagavond te volgen.
De instructeurs van duikvereniging Quality Divers geven alleen opleidingen aan cursisten van 15 jaar en ouder en we werken daarbij samen met duikschool ‘Made for Diving’ uit Made. Wil je meer weten over de opleidingen bij Quality Divers stuur dan een e-mail naar info@quality-divers.nl.

<- Home