Menu Sluiten

Quality Divers Winnaar videowedstrijd 2022

Zaterdag 3 september 2022 was de jaarlijkse BBQ van Quality Divers. Tijdens de jaarlijkse BBQ organiseren we ook de foto en videowedstrijd. De gekozen foto is dan de voorkant van de verjaardagskaart die elk lid ontvangt. Dit is de video die dit jaar de meeste stemmen heeft verzameld.

Quality Divers Lenteduik 2022

Afgelopen zondag 3 april was de traditionele aftrap van het QD duikseizoen 2022. Zoals je kan zien in het filmpje, we hadden de hele parking Frans Kokrif voor onszelf. Het was dus niet druk, ook niet bij het Gemaal. Het thema was 'Reefballs & Meatballs'.

Tapasduik 25 september 2021

Hierbij een impressie van de traditionele Tapasduik. We maken een schemer- of nachtduik waarna we samen tapas eten. Doordat iedereen iets maakt en meeneemt is dit een gezellig club uitje.

Quality Divers organiseert elk jaar in januari een Nieuwjaarsduik in de Galderse Meren. hierbij een impressie van de omstandigheden tijdens zo'n duik.

Elk jaar organiseren we een foto- en filmwedstrijd voor clubleden. Het winnende filmpje van 2019 staat hieronder en is gemaakt door Nataschja. De winnende foto wordt gebruik op de verjaardagskaart voor leden.