Menu Sluiten

Gewoon Lidmaatschap

Als lid van duikvereniging Quality-Divers mag je gebruik maken van alle faciliteiten die de vereniging te bieden heeft. Dit betekent dat je mee mag doen met de wekelijkse trainingen in het zwembad en kunt deelnemen aan alle evenementen die de vereniging in het jaar organiseert. Kosten: €17,50 per maand

Buitenlidmaatschap

Als buitenlid van Quality-Divers mag je gebruik mag maken van alle faciliteiten die de vereniging te bieden heeft, met uitzondering van het meedoen met de zwembad activiteiten. Je mag deelnemen aan de evenementen die de vereniging jaarlijks organiseert. Kosten: €8,75 per maand.

Zwembadlidmaatschap

Als zwembadlid van Quality-Divers mag je gebruik van het zwembad tijdens de wekelijkse trainingsavond in Zwembad de Wisselaar. De kosten hiervan zijn: €10,00 per maand.

Familielidmaatschap

Wanneer 3 of meer personen uit één gezin lid zijn van de vereniging, wordt er een korting gegeven op het lidmaatschapsgeld. De korting bedraagt € 2,- per persoon, per maand.

Bv. Er zijn 4 gezinsleden gewoon lid, dat betekent dat het lidmaatschapsgeld 4 x € 13,- = € 52,- zou bedragen, echter vanwege de korting van 4 x € 2,- = € 8,- komt het maandelijks lidmaatschapsbedrag op € 44,- voor 4 personen. Deze regeling is ook van toepassing op het buitenlidmaatschap. Ook hier gelden dezelfde regels en ook hetzelfde kortingsbedrag.

<- Home