PADI Open Water Diver

ericssonpractice1Ontsnappen naar een andere wereld.Als je duikt met perslucht word je meegevoerd naar een andere wereld met nieuwe kleuren, vormen, structuren, dieren en planten – een wereld waarin de rollen die je vervult – partner, moeder, vader, vriend, vriendin – een nieuwe dimensie krijgen. Word sportduiker en ontsnap naar een vredige plek waar je tot rust komt en je inspiratie kunt opdoen.

Ontdekken van nieuwe plekken.Met perslucht krijg je de vrijheid de onderwaterwereld te ontdekken – van historische scheepswrakken en ongerepte riffen tot de mysteries van de zanduitgraving bij jou in de buurt. Word sportduiker en ontdek wat je hebt gemist.

Ondervinden van een band met de natuur; een gevoel van vrijheid en van verandering. Door te duiken krijg je een band met de natuur. Het dompelt je onder in een nieuwe omgeving met nieuwe ervaringen. Het verandert voor altijd je visie op het leven. Word duiker en verander jezelf.

Informatie over prijzen kan je hier vinden.

 

 

04mrt2012 corner bar 030

PADI Open Water Diver Referral

Wil je op vakantie gaan duiken en heb je nog geen duikbrevet, dan kan je de cursus in het buitenland doen. Nadeel is wel dat je (veel) tijd gaat besteden aan het leren van de theorie in plaats van genieten van jouw vakantie.

Omdat PADI een wereldwijd geaccepteerd opleidingssysteem is wat overal op dezelfde manier gegeven wordt, kan je de theorie (examen) en zwembadlessen in Nederland doen. De instructeur tekent een referral formulier zodat je met dit formulier in het buitenland verder kunt gaan waar je hier gebleven bent, namelijk het maken van de buitenduiken. En je hoeft dan niet meer avonden in de boeken te zitten studeren.

 

Login

Alleen leden van Quality Divers kunnen inloggen!

Buienradar