Opleidingen

PADI

De opleidingen worden verzorgd onder de vlag van de PADI organisatie en zijn wereldwijd erkend.De PADI organisatie is van Amerikaanse origine en is door zijn professionele aanpak uitgegroeid tot 's werelds grootste sportduikorganisatie met afdelingen over de gehele wereld.

PADI opleidingen worden uitsluitend gegeven door professioneel opgeleide instructeurs, die veel aandacht schenken aan de individuele begeleiding van cursisten. Hierdoor is het mogelijk dat een cursist in een relatief korte tijd (ca.4 weken) kan worden opgeleid van aspirantduiker tot een volwaardig gebrevetteerd sportduiker, die met dit brevet een wereldwijd geldend certificaat heeft behaald.

Wij streven ernaar dat iedereen moet kunnen leren duiken zonder direct onnodige kosten te hoeven maken. De duikmaterialen worden door de vereniging tegen een zeer kleine vergoeding ter beschikking gesteld zodat u als lid de opleiding direct kunt volgen en daarna gebruik kunt maken van de door de vereniging gegeven duik- en snorkelvaardigheids-trainingen op donderdagavond. De instructeurs van duikvereniging Quality Divers geven alleen opleidingen aan cursisten van 15 jaar en ouder!

Voor het geven dan duikopleidingen werken we samen met Made For Diving uit Made. 

 

Wil je meer weten over de opleidingen bij Quality Divers stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar het contactformulier.

padiopleidingen

Login

Alleen leden van Quality Divers kunnen inloggen!

Buienradar