Duikvereniging Quality Divers

Dé duikvereniging voor iedereen die duiken als hobby heeft en voor degene die wil leren duiken. De vereniging is op 1 september 1997 opgericht. De vereniging is actief in het organiseren van duikuitstapjes naar Zeeland, boven water activiteiten en duikreizen naar oa Egypte, Malta of dichterbij: de Ardennen.

Je kan ons vinden in het Zwembad de Wisselaar waar we elke donderdagavond trainen. Kom eens langs en proef de gezelligheid van de vereniging!

20100926184107

Binnen de vereniging zijn naast het bestuur een aantal commissies actief nl.:

Duik- en trainingscommissie

Deze commissie houdt zich bezig met het plannen van de buitenduiken, invulling geven aan de trainingsavonden, en het mede uitvoeren van duikevenementen.

Evenementencommissie

Deze commissie houdt zich bezig met het plannen van voornamelijk niet duikactiviteiten, zoals een bezoek aan een recompressietank, uitstapjes ed. Bij sommige evenementen wordt er samengewerkt met de duik- en trainingscommissie.

Redactiecommissie

Deze commissie houdt zich bezig met het samenstellen en opmaken van het clubblad wat 4x per jaar verschijnt.

Opleidingscommissie

Deze commissie bestaat uit (assistant) instructeurs en verzorgt de duikopleidingen voor de vereniging. Leden van de vereniging kunnen tegen een scherp verenigingstarief een uitstekende opleiding volgen

Reiscommissie

Deze commissie bestaat uit enkele actieve leden die elk jaar een leuke duikreis organiseren. Om iedereen de mogelijkheid te geven om deel te nemen worden de reizen wisselend kort (weekend) en lang (week) georganiseerd.


Samengevat staat deze actieve vereniging voor: Duik- en snorkelopleidingen, Duik- en snorkelvaardig-heidstrainingen, Verenigingsavond, Gezelligheid, Buitenduiken, Duikreizen, AWARE projecten en diverse gezellige uitstapjes en evenementen.

Contact gegevens vind je op deze pagina en wil je jezelf gelijk inschrijven dan kun je dit formulier invullen en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Login

Alleen leden van Quality Divers kunnen inloggen!

Buienradar