Lidmaatschappen

Hier kunt u informatie vinden over de lidmaatschapsvormen die Quality Divers heeft.

Gewoon Lidmaatschap

Een lidmaatschap van de duikvereniging Quality Divers betekent dat je gebruik mag maken van alle faciliteiten die de vereniging te bieden heeft. Dit betekent dat je mee mag doen met de wekelijkse trainingen in het zwembad. En je mag mee doen met de evenementen die de vereniging jaarlijks organiseert. Kosten: €13,- per maand

 

Buitenlidmaatschap

Een buiten lidmaatschap van de duikvereniging Quality Divers betekent dat je gebruik mag maken van alle faciliteiten die de vereniging te bieden heeft met uitzondering van het meedoen met de zwembad activiteiten. En je mag mee doen met de evenementen die de vereniging jaarlijks organiseert. Kosten: €6,50 per maand.

 

Familie lidmaatschap

Het familielidmaatschap betekent dat als er meerdere personen, dat is meer dan 3, uit één gezin lid zijn van de vereniging er een korting gegeven wordt op het lidmaatschapsgeld. De korting houdt in dat er een korting gegeven wordt van € 2,- per persoon.

Bv. Er zijn 4 gezinsleden gewoon lid, dat betekent dat het lidmaatschapsgeld 4 x € 13,- = € 52,- zou bedragen, echter vanwege de korting van 4 x € 2,- = € 8,- komt het maandelijks lidmaatschapsbedrag op € 44,- voor 4 personen. Deze regeling is ook van toepassing op het buitenlidmaatschap. Ook hier gelden dezelfde regels en ook hetzelfde kortingsbedrag.

 

Voordelen van het lidmaatschap

  • Via het clubblad op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van de vereniging.
  • Het tegen sterk gereduceerde tarieven PADI opleidingen volgen.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Login

Alleen leden van Quality Divers kunnen inloggen!

Buienradar