Buitenduiken

Als duikvereniging is het een must om buitenduiken te organiseren. Dan gaan we als vereniging een duik maken in het buitenwater. Deze activiteiten worden altijd druk bezocht en staan bol van gezelligheid en ze gaan vaak gepaard met een barbecue. Onder begeleiding van een duikleider wordt er een duikstek bezocht. Er is dan ook de gelegenheid om ervaring op te doen met een ervaren duiker. Dat wil niet zeggen dat een verenigingsduik de enige gelegenheid is. Iedereen is vrij om ook op andere momenten met een ervaren duiker te duiken, gewoon voor de fun. Kijk op de Buitenduik agenda voor de activiteiten van dit jaar.

Zwembad

Natuurlijk trainen we ook regelmatig in het zwembad de Wisselaar. Kijk op het Zwembadrooster om te zien wanneer we daar aanwezig zijn en wat het thema voor die avond is.

 Zwembad de Wisselaar heeft een calamiteiten- cq ontruimingsplan. De vereniging is een gebruiker van het zwembad en daarmee is het voor de leden ook handig om op de hoogte te zijn van dit plan. Meer informatie kan je op deze webpagina vinden waar ook het ontruimingsplan te lezen is.


 

En dan nog wat!

De Thema trainingen worden vanaf het nieuwe seizoen van 21.15 tot 22.15 (voorheen het eerste uur) gegeven.Om alles tijdens de trainingen in goede banen te leiden, willen we vragen om je setje op te bouwen achter de duikplanken.Dit ook om de cursisten wat meer op hun gemak te laten voelen, het is al spannend genoeg!

Zwembad Indeling

 

Login

Alleen leden van Quality Divers kunnen inloggen!

Buienradar